De Kattenoppas


Over de kattenoppas:Kattenoppas

Mijn naam is Kim Bolsius, sinds 2013 de kattenoppas voor Tilburg en nu ook uw kattenoppas in Breda en omstreken. U zal zich er niet over verbazen, ik ben een ontzettende liefhebber van katten. 10 jaar geleden ben ik begonnen als vrijwilliger bij het DierenOpvangCentrum te Tilburg. Als kittengastgezin had ik de taak om moederloze, verwaarloosde en achtergelaten kittens op te vangen, te verzorgen en te socialiseren. Om uiteindelijk een mooi nieuw thuis voor ze te vinden. Werk wat smaakte naar meer. Zodoende ben in december 2013 afgereisd naar koh Tao- Thailand. Hier heb ik als vrijwilliger mogen meewerken in de Koh Tao Animal clinic. Een geweldige ervaring die mijn ogen geopend heeft! Werken met dieren is mijn passie.

Ik bied u mijn service als kattenoppas aan. Een kat heeft niet de mogelijkheid te begrijpen dat wij maar voor een bepaalde tijd op reis gaan. Zij kunnen gestrest raken en uw afwezigheid ervaren als verlating. Juist om deze reden is het van belang dat de kat dagelijks een liefdevol bezoek krijgt. Ik bied u deze continuïteit waarin contact, liefde en veiligheid voorop staat. Zo kunt u met gerust hart van huis gaan.

 

“Tijdens mijn werkzaamheden als dierenarts in Thailand heb ik daar Kim ontmoet, Kim kwam regelmatig naar de dierenkliniek om de katten en andere dieren daar te verzorgen en te vermaken. Haar warme omgang met de dieren, begrip van het kattengedrag en inlevingsvermogen in kattenbehoeftes heeft grote indruk om mij gemaakt. Ik zou haar zonder enige twijfel de verzorging en vermaak van mijn dieren toevertrouwen.”
IMG_20131202_032852

Piet Hellemans, dierenarts http://www.piethellemans.nl